Ondernemen is communiceren

Want zonder klantcontact kunt u niet verkopen. Uw online presentatie is van invloed op uw klanten en propositie. Wij weten dat als geen ander! Wij denken graag mee bij de ontwikkeling van uw online activiteit.

Responsive websites en 'Mobile First'
Desgewenst leveren wij totaalservice: wij verzorgen dan het ontwerp, de bouw, de hosting en het onderhoud van uw website. Een groot deel van het internetverkeer is inmiddels mobiel. Dit is hét moment om uw website geschikt te maken voor mobiel. 

Hosting en domeinnamen
Eén partij voor uw website, hosting, e-mail en het vastleggen of verhuizen van uw domeinnamen. Bij SiteWork is het snel geregeld.

Veiligheid
Een veilige website van uw website is een ‘must’. Wij nemen dit u graag uit handen met o.a. een SSL-certificaat en een gedegen updatebeleid.

Webshops en ideal implementatie
Online betalingsmogelijkheid op uw website? SiteWork biedt implementaties voor verschillende betaalmethoden en ‘payment providers’.

Websites voor Makelaars
Wij zijn gespecialiseerd in websites voor makelaars en vastgoedsector! Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites binnen de makelaardij en vastgoedsector, zijn wij specialist in het ontwerpen en realiseren van websites voor makelaars. Wij leveren alleen maatwerk. Daarom genoeg ruimte om u te onderscheiden als makelaar!

Nieuwsbrieven
E-mailmarketing is voor iedereen. Een eenvoudig te bedienen systeem integreert uw webcontent met e-mail. Wij helpen u graag op weg.

Websites (responsive)

Desgewenst leveren wij totaalservice: wij verzorgen dan het ontwerp, de bouw, de hosting en het onderhoud van uw website.

Is de domeinnaam nog vrij?

Eén partij voor uw website, hosting, e-mail en het vastleggen of verhuizen van uw domeinnamen. Bij Sitework is het snel geregeld.

 

Hosting vanaf 6 euro!

Eén partij voor uw website, hosting, e-mail en het vastleggen of verhuizen van uw domeinnamen. Bij Sitework is het snel geregeld.

offerte