10-jaar

Kenmerken

  • Sitework CMS
  • Ontwerp: Sitework
  • Hosting
  • Responsive weergave
Terug naar overzicht

Van Dijk Makelaars

Van Dijk Makelaars is al ruim 16 jaar toonaangevend in het adviseren van commercieel vastgoed en makelaar Doetinchem en omgeving.
Onze vakkennis, expertise en ervaring spelen een essentiële rol. Maar dat is niet genoeg, van even grote waarde ben jij als klant! Samen proberen wij het optimale resultaat te behalen of het nu gaat om onze dienst als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar , taxeren, onze gratis en vrijblijvende waardebepaling of gratis zoekopdracht ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

Wij zijn mening dat een makelaar niet alleen integer handelt, maar ook betrokken, betrouwbaar en creatief is.

Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van makelaars en binnendienstmedewerkers staan garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van de woningmarkt.

Al onze makelaars zijn op de hoogte wat er speelt in de markt en realiseren het beste resultaat voor jou als opdrachtgever! Met een solide reputatie en een trotse historie, gegroeid en gespecialiseerd in de jaren hopen wij dat wij ook een rol mogen spelen bij jouw belangrijke momenten in het leven zoals een huis kopen of verkopen.

 

offerte