Kenmerken

  • Sitework CMS
  • Ontwerp: Sitework
  • Hosting

bekijk website

Terug naar overzicht

Otto Smit Makelaarshuys

Ons 'familie' bedrijf bestaat uit drie gepassioneerde medewerkers: op kantoor organiseren Karin Smit en Kim Smit alle ins en outs van de binnendienst; daarnaast is Kim Smit ook ARMT gecertificeerd en begeleidt haar relaties zowel vanuit de binnendienst als bij bezichtigingen, aankoopadvies en verkoopgesprekken. Otto Smit is als NVM-makelaar actief bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed; ook verzorgt hij alle (NWWI) taxaties.

Door onze meer dan 30 jaar ervaring is ons werkgebied veel omvangrijker dan bij andere kantoren. U vindt ons vaak niet alleen in onze kern-gebieden Vianen en Culemborg, maar tevens in de gehele Vijfheerenlanden, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en de gehele Betuwe/Bommelerwaard tot de Waal en tot Tiel.

Wij beloven u met raad en daad bij te zullen staan bij het nemen van de juiste beslissingen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw woning op rolletjes verloopt, zodat u niet alleen zakelijk tevreden bent, maar ook een heel prettig gevoel aan het gehele proces overhoudt. Want daar gaan we voor!

offerte

Beste Relatie,

Ook wij hebben maatregelen getroffen inzake het 'Corona-virus',
onze medewerkers werken momenteel zo veel mogelijk vanuit huis.

Onze reactie kan hierdoor wat langer duren dan wat u van ons gewend bent en is de telefonische bereikbaarheid beperkt.
Heeft u dringende vragen, stuur deze dan naar support@sitework.nl met Urgentie 'hoog'.

Wij vertrouwen op uw begrip.
Team SiteWork